• Rotaract klub Banja Luka bogatiji za 4 nova člana

  Roratact club Banja Luka Od juče, RTC Banja Luka je bogatiji za nova četiri člana sjajnih mladih ljudi. Oni će dati doprinos rastu i razvoju Rotari zajednice u Banjoj Luci i obogatiti novom energijom dosadašnje vrijedne članove i članice kluba. Neka je srećan početak u rotarakt svijetu Jovani Knežević, Tamari Gojković, Nikoli Srdiću i Vanji Jošiću. Kao i do sada, RTC Banja Luka ima punu podršku RC Banja Luka u svojim nastojanjima i aktivnostima.

 • Posjeta Guvernera Distrikta 2483, prijatelja Baneta Ranđelovića

  Posjeta Guvernera Distrikta 2483, prijatelja Baneta Ranđelovića U svom izlaganju, Guverner je pozdravio prisutne u ime Distrikta 2483 te u ime pobratimskog kluba RC Niš – Konstantin Veliki iz kojeg on dolazi. U svom govoru predstavio je situaciju o radu klubova u Distriktu, uspjehe i izazove. Pozvao nas je na važne rotarijanske događaje koji će se u Srbiji i Crnoj Gori održati u narednom period.

 • Donacija Ugostiteljsko-trgovinsko-turističkoj školi u Banjoj Luci

  Predaja donacije Ugostiteljsko-trgovinsko-turističkoj školi u Banjojl Luci. Donacija je u vidu opreme i inventara za realizaciju praktične nastave kako bi se podigli standardi i norme profesije. Hvala svim gostima koji su se odazvali na Humanitarni Rotary bal i na taj način donirali sredstva za nabavku opreme i inventara. Posebno se zahvaljujemo članovima Rotary klubova iz BiH, Srbije, Hrvatske, Austrije, Makedonije…

 • Gost na sastanku bio je prof. Predrag Tošić

  Gost na sastanku bio je prof. Predrag Točić, izuzetna osoba, profesionalac i pedagog. Predstavio nam je utiske učenika koji su doprinijeli organizaciji Rotari bala. Razvijeno jedno održivo prijateljstvo i partnerstvo ne samo na profesionalnom i personalnom nego i na institucionalnom nivou.

 • Rotary bal 2017

  Humanitarni Rotary bal – Banski dvor, Banja Luka, 2. decembar 2017. Oko 200 rotary prijatelja i gostiju iz 6 država i 20 rotari klubova. Prisustvo Guvernera D1910, Gradonačelnika Banje Luke, diplomatskog kora i brojnih Rotarakt klubova. U prilogu nekoliko slika sa događaja.