Guvernesa Kamler-Wild posjetila Banjaluku

Guvernesa Rotary Distrikta 1910, Barbara dr Kamler-Wild posjetila je Rotary Club Banjaluka 19. oktobra 2010. godine i tom prilikom prezentovala aktivnosti Uprave Distrikta 1910.

Sastanku u Banjaluci su prisustvovali predstavnici Rotary Cluba Gloria Banjaluka, Rotary Cluba Doboj, Inner Wheel Banjaluka, Rotaracta Banjaluka, Interacta Banjaluka kao i Asistent Guvernese, Aleksandar dr Lazarević.

Predstavnici navedenih organizacija su prezentovali svoje trenutne aktivnosti i planove za tekuću Rotarijansku godinu. Nakon radnog sastanka, Guvernesa je sa suprugom gosp. Kamlerom prisustovala večeri priređenoj u njenu čast u Piano baru Hotela Bosna.

U okviru svog kratkotrajnog boravka u Banjaluci, dan poslije, gradonačelnik Grada Banjaluka, Dragoljub Davidović je upriličio prijem u Gradskoj upravi za Gđu. Barbaru dr Kamler-Wild, i prezentovao napredak u razvoju grada u proteklih deset godina. Gradonačelnik je naročito istakao uspješnu saradnju sa Rotary Clubom Banjaluka i izrazio spremnost za realizacijom zajedničkih projekata sa Rotary Clubovima iz Austrije u humanitarne svrhe koje je ponudila ugledna gošća.