Humanitarni bal

Rotary klub Banja Luka organizovao “Humanitarni bal”, 07. decembra 2013. godine (subota) u kristalnoj dvorani hotela Bosna. Tom prilikom više od 150 zvanica i prijatelja Rotary kluba Banja Luka je doniralo značajna sredstva koja će biti proslijeđena Udruženju porodica sa četvoro i više dijece. Ovu akciju su značajno podržali članovi RotarAkt iz Banja Luke, koji su prikupili više od 1.000kg hrane. Članice Inner Wheel kluba Banja Luka su preko organizovane tombole tokom humanitarne večeri prikupile značajna sredstva. Sve aktivnosti su organizovane uz značajnu podršku Rotary kluba “Glorija” iz Banja Luke.

Aktivnosti u organizaciji ovog događaja je ispratila i Radio televizija Republike Srpske. Priloge možete pogledati na web stranici Radio televizija Republike Srpske Prilog 1 od 23.20 minuta i Prilog 2 od 16.45 minuta  i nešto više o ovom događaju čitati na stranici Glasa Srpske.

Sjajnu atmosferu sa Humanitarnog bala kroz fotografije možete vidjeti u galeriji koja je u prilogu.

Članovi Rotary kluba “Banja Luka” zahvaljuju svim prijateljima koji su učestvovali u organizaciji i podršci Humanitarnog bala i na taj način pomogli porodicama sa četvoro i više djece.