Inner Wheel Club Banja Luka proslavio 5 godina od osnivanja

U subotu 9. maja 2015. godine u restoranu President – hotela Bosna, obilježena je petogodišnjica osnivanja Inner Wheel Cluba Banja Luka uz prisustvo brojnih gostiju iz IWC Singidunum – Beograd, IWC Prelog – Varaždin, Čakovca, Predsjednice Distrikta 1910 IWC Hrvatske, Predsjednika i članova Rotari kluba Banja Luka, Rotari kluba Glorija, Rotarakta Banja Luka, Lajnes kluba Kosmopoliten iz Njemačke i drugih gostiju i prijatelja Inner Wheel kluba.

Tom prilikom prezentovan je rad kluba u proteklom periodu i dodjeljene su zahvalnice za učesnike koji su pružili podršku u radu kluba, a posebno je ukazano i na podršku koju je u prethodnom periodu dao Rotari klub Banja Luka.

Tokom popodnevnog druženja u predivnom ambijentu, sjajnoj atmosferi i odličnoj muzici prikupljene su donacije koje će biti usmjerene za realizaciju humanitarnih projekata: stipendiranje jednog studenta i jedne učenice, te obezbjeđivanje pomoći za dvije višečlane porodice.

Sa dosta ponosa i zadovoljstva čestitamo članicama Inner Wheel Cluba u Banjoj Luci, želimo da nastave sa uspješnim radom, a za one koji nisu mogli stići…, više od riječi u slikma.